« Τότε τους δώρισε ένα πυροσβεστικό - σήμερα θέλει να τους πάρει τα ...σπίτια... | “Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και τα εναλλακτικά οικονομικά εγχειρήματα” »


«Οι Τούρκοι θα φύγουν από μόνοι τους. Θα ανοιχτεί ένας Πόλεμος στην περιοχή...»

alt

«Οι Τούρκοι θα φύγουν από μόνοι τους. Θα ανοιχτεί ένας Πόλεμος στην περιοχή...»

avatar

ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ. Η΄ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η΄ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ. ΟΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΘΑ ΕΞΑΕΡΩΘΕΙ).

avatar

Η Τουρκία θα καταστραφεί οριστικά στον Αρμαγεδώνα, που είναι ο τέταρτος π.π. (δηλαδή ο μεθεπόμενος). Το θέμα είναι πολύ βαθύ και πολύπλοκο, και δεν έχω το χρόνο για να το υποστηρίξω εδώ (όμως πιστεύω ότι μιλώ σωστά, και με ειλικρίνεια). Φυσικά ΔΕΝ έρχομαι σε ΚΑΜΙΑ αντίθεση με τον Γέροντα Παΐσιο, εάν τα λόγια του Γέροντα εννοηθούν ΣΩΣΤΑ.

makanell

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα 4ου ΠΠ

avatar

Εγω διαφωνω, αυτος που ερχεται, θεωρω οτι θα ειναι ο τριτος παγκοσμιος ( Ο "Γενικος Πολεμος" κατα Αγ. Κοσμα Αιτωλο ) θα ειναι και ο τελευταιος, ο οποιος :

1. Θα αρχισει απο συρραξη Ελλαδος-Τουρκιας ατο Αιγαιο & παρεμβαση Ρωσσων μετα απο 3 μερες (σχετ : κραυγη πολεμου ερχεται απο τη Βουλγαρια) 2. "Θα παρη 4 χρονια περιπου" Γ. Παισιος 3. "Γυρω μας θα γινονται πολεμοι παντου, η Ελλαδα δεν θα αναμιχθει" Γ. Παισιος 4. Θα σταματησει απο Αγγελο Κυριου ( Ιωσηφ Βατοπεδινος )

Το σχόλιο σας

Αφήστε σχόλιο